Skip to content

VENDOSJE KOHORE PËR VENDET NDËRTIMORE SHQIPËRI

Pajisje për monitorimin e kantierit dhe prodhimin e videove 4K timelapse për Shqipërinë

Shërbimi me çelës në dorë

Pajisjet tona profesionale timelapse shkrepin imazhe me cilësi të lartë dhe janë të pajisur me një softuer që lejon monitorimin afatgjatë të aktiviteteve të ndërtimit. Ato janë të dizajnuara jo vetëm për monitorimin në distancë të kantiereve të ndërtimit, impianteve industriale, logjistikës dhe ngjarjeve, por edhe për video me kohë për kantieret e ndërtimit për qëllime promovuese.

Time lapse video Shqipëri

Bisedoni me ekspertët tanë

Ne do ju ndihmojmë të gjeni një zgjidhje të përshtatur për nevojat tuaja për një projekt timelapse Shqipëri
Mail: info@timelapse.al | Telefon: +39 347 8247830 | Adresa: Rruga Brigada e VIII, Tiranë 1001, Shqipëri

Shërbimet tona

Time lapse video Shqipëri

Monitorimi në distancë i kantiereve në Shqipëri

Falë platformës së dedikuar, ju mund të bëni monitorimin në distancë të kantiereve në Shqipëri dhe të vlerësoni ecurinë e punës 24/7.

.

Time lapse video Shqipëri

Telekomandë

Kontrolloni dhe ndryshoni cilësimet e pajisjes tuaj në çdo kohë, nga distanca.

Time lapse video Shqipëri

Besueshmëria

Pajisjet Timelapselab janë të dizajnuara për kushte ekstreme dhe nuk kanë nevojë për mirëmbajtje të inspektimeve periodike në vend.

Time lapse video Shqipëri

Instalimi i aparaturave për kalimin e kohës për kantieret në Shqipëri

Pajisjet Timelapselab dërgohen gati për t’u instaluar. Inkuadrimi është kalibruar nga
distanca.

.

Time lapse video Shqipëri

Rezistent ndaj motit

  • Ne i projektojmë pajisjet tona për i rezistuar çdo temperature ose kushteve të pafavorshme të motit.
Time lapse video Shqipëri

Alarm për anomali

Do të merrni një njoftim të shpejtë në rast të parregullsive ose keqfunksionimeve të sistemit

Time lapse video Shqipëri

Privatësia

Softueri zbulon dhe turbullon fytyrat, trupat, targat, automjetet ose zonat për i bërë të gjitha fotot dhe videot në përputhje me privatësinë.

.

Time lapse video Shqipëri

Cilesi e larte

Pajisjet Timelapselab prodhohen me materialet më të mira dhe ofrojnë lente të ndërrueshme me rezolucion të lartë.

Time lapse video Shqipëri

Video 4K

Timelapselab ofron video të gjeneruara automatikisht me kalim kohe ose prodhon video me definicion të lartë sipas kërkesës.

Time lapse video Shqipëri

Lidhje interneti

Imazhet ruhen në një server të centralizuar. Të gjitha të dhënat janë gjithmonë të disponueshme në platformë. Për ta bërë këtë, ne përdorim karta SIM

Time lapse video Shqipëri

Transporti

Pajisjet tona timelapse janë plug&play. Ato janë lehtësisht të instalueshme nga kushdo dh mund të dërgohen në mbarë botën

Pajisjet prodhohen nga Timelapselab dhe ato dërgohen në mbarë botën tashmë duke punuar dhe gati për monitorim.
Nuk ka nevojë për aktivizim

Një mënyrë e re për të treguar historinë e kompanisë suaj – marketing për ndërtim në
Shqipëri

Krijo një video për ngjarje të gjata duke kombinuar pamjet e marra në korniza të rregullta kohore. Ju mund të ndiqni evolucionin e një ngjarjeje shumë gjatë për u parë në kohë reale në vetëm disa sekonda. Kjo është një mënyrë e re për të bërë marketing për ndërtimet në Shqipëri.

Shumë kompani të mëdha kanë testuar tashmë pajisjet tona për të monitoruar impiantet industriale, kantieret e ndërtimit, zonat me akses të kufizuar, kantieret detare ose impiantet në tokë. Me shërbimin tonë ju mund të monitoroni kantieret tuaja në të gjitha qytetet shqiptare

Time lapse video Shqipëri
Time lapse video Shqipëri

Shumë muaj të përmbledhur në pak sekonda

Me kërkesë, ne prodhojmë video me definicion të lartë, në të cilat të gjitha fotografitë do të organizohen për të krijuar sekuencën e kornizave që do të kompozojnë një video profesionale sipas specifikave tuaja

Një mjet komunikimi

Monitoroni dhe vlerësoni nga distanca ecurinë e punës së aktivitetit tuaj, 24/7. Për më tepër, ju mund të ndani video monitorimi me kolegët dhe degët, të ndani video me vonesë në ueb faqen tuaj dhe në mediat sociale, të ndani video 4K për qëllime promovuese.
Me shërbimin tonë ju mund të monitoroni kantieret tuaja në të gjitha qytetet shqiptare

.

Time lapse video Shqipëri
Time lapse video Shqipëri

Zbulimet e AI dhe sinjalizimet PPE – Sistemet e vëzhgimit në distancë dhe zgjidhjet e sigurisë së kantierit në Shqipëri

Timelapse Lab është vazhdimisht i përkushtuar ndaj zhvillimit të teknologjive dhe zbatimeve të reja për të garantuar një shërbim të përshtatur për klientët. Le të shohim se si funksionojnë sistemet e mbikëqyrjes në distancë dhe zgjidhjet e sigurisë së kantierit të
ndërtimit. Për këtë arsye, së fundmi kemi zhvilluar një sistem për sigurinë në punë i cili përmes AI parashikon dërgimin e alarmeve në rast të mungesës së PPE në vendin e punës si helmeta dhe sisteme të tjera mbrojtëse. Në mënyrë të ngjashme, softueri i zhvilluar nga TimelapseLab zbulon dhe numëron njerëzit dhe automjetet e pranishme në imazhe (shembull: ekskavatorë, platforma ajrore, etj.). Të dhënat e mbledhura më pas përpunohen dhe raportohen në një grafik të aksesueshëm për klientin. Po punohet për një integrim me BIM, një sistem informacioni dixhital i një ndërtese, i përbërë nga modeli 3D i integruar me të dhënat fizike, të performancës dhe funksionale të ndërtesës.

TLA8

PAJISJE FIKSE ME rezolucion të lartë
  • Pajisja inovative TLA8, rezistente ndaj kushteve më të pafavorshme të motit.
  • Nuk ka depërtim të pluhurit; mbrojtje e plotë e kontaktit (rezistente ndaj pluhurit). Mbrojtje e përkohshme nga zhytja në ujë.
Time lapse video Shqipëri
Time lapse video Shqipëri

Softuer për privatësi – Mbikëqyrje kantieri në Shqipëri

Pajisjet për mbikëqyrjen e kantierit në Shqipëri janë të pajisura me një softuer që zbulon dhe turbullon automatikisht të gjitha të dhënat e ndjeshme në foto, si fytyrat, trupat, targat, automjetet dhe zonat e jashtme. Softueri Timelapselab Privacy mund të fshijë menjëherë fotot me njerëz dhe të raportojë ato pa njerëz ose të dhëna të ndjeshme

Zona juaj private

Çfarë do të gjeni në pultin tuaj? Foto individuale, zip javor, një muaj të tërë shkrepjesh. Ju do të jeni në gjendje të kontrolloni të gjitha pajisjet dhe kornizat, të merrni një video me kalim kohe për të kontrolluar statusin dhe evolucionin e aktivitetit të projektit dhe shumë më tepër.

Sistemi i alarmit – Sistemet e vëzhgimit në distancë për kantieret e ndërtimit

Platforma për sistemet e mbikëqyrjes në distancë për kantieret dërgon njoftime të shpejta në rast anomalish si ndërprerjet e energjisë elektrike në terren dhe aksesi gjatë orarit jo të punës. Mesazhet e alarmit janë lehtësisht të menaxhueshme duke vendosur frekuencën e aktivizimit dhe dërgimit. Duke vendosur orarin e punës së faqes, do të merrni një mesazh me email në rast të zbulimit të ndërhyrësve. Mesazhi i alarmit do të dërgohet menjëherë me email për të pasur gjithmonë nën kontroll vendin tuaj të ndërtimit dhe për të parandaluar çdo shqetësim.

Llojet e sinjalizimeve janë: mosfunksionimi, kontrolli i aksesit, alarmi i motit, ndërhyrja e njerëzve ose automjeteve brenda kantierit jashtë orarit të punës, ideale për një projekt timelapse Shqipëri.

Time lapse video Shqipëri

Një platformë web për monitorim të lehtë dhe efikas në distancë të shesheve të ndërtimit

Time lapse video Shqipëri

PDF

Zbuloni softuerin inovativ për monitorim të besueshëm në distancë të kantiereve tuaja të ndërtimit dhe rrisni produktivitetin tuaj

1.057.785

Orët totale
e monitorimit

0

Procesverbalet e
ndërprerje

6.346.707

Imazhet e ruajtura
në platformë

Disa nga videot tona me kohë

Kompanitë që na besojnë

Besoni tek ne

Monitoroni vendin tuaj të ndërtimit nga distanca me Timelapselab

Mailinfo@timelapse.al
Adresa: Rruga Brigada e VIII, Tiranë 1001, Shqipëri
celular: +39 347 8247830